OBS! På grund av rådande situation gällande coronaviruset (covid19) har vi behövt sätta vår utbildningsverksamhet på paus. Vi har återupptagit den från september 2021. Maila oss gärna vid frågor på info@transammans.se för att få mer information.

Vi utbildar i transkunskap!


Transammans föreläser och utbildar om trans på skolor, hos myndigheter, i vården, i föreningar, för föräldragrupper, på pridefestivaler och för företag.


Vill du att vi kommer och utbildar er? Fyll i formuläret längst ner på sidan.


Pris: Kontakta oss på info@transammans.se för prisuppgifter.


Tid: För digitala utbildningar kan ni boka oss från 1 timme och uppåt. För att vi ska komma till er kan ni boka oss från 2 timmar.


Teknikbehov: Tillgång till storbildskärm. Mikrofon vid stora lokaler och/stora grupper/behov av tillgänglighet.exempel på innehåll

Vad är kön? Vad är identitet? 


Vi går igenom de grundläggande begreppen kring trans och kön och vänder och vrider på normer och föreställningar. Transpersoner är en större grupp än du tror och många transpersoner lider av psykisk ohälsa. En viktig orsak till att transpersoner mår sämre än andra är dåligt bemötande och okunskap hos omgivningen. Utbildningen "Transkunskap" ger dig nya synsätt på de normer som finns i dagens samhälle.


Utbildningen kan ges i kortare eller längre version (1 - 4 timmar) och kan utökas till en workshop med värderingsövningar m.m.


Utbildningarna anpassas efter målgruppens kunskapsnivå och andra önskemål. 

Förfrågan föreläsning/utbildning