Transammansdagen + årsmöte

Transammansdagarna 2020

Transammansdagen är i år hela två dagar, vår nationella årliga stora träff som också innehåller årsmöte den 15 februari . Efter det fylls evenemanget av härliga aktiviteter, gäster, föreläsningar, workshops, gemenskap och kulturinslag som vi hoppas ska passa både stora och små. Dessutom delas Transammanspriset ut!


Alla är välkomna, du behöver inte vara medlem (men bli gärna det här)!


För medlemmar som inte kan betala resan själv, finns det möjlighet att ansöka om reseersättning. Ange detta i anmälan. Anmälan öppnar inom kort. Vi lägger snart ut ett anmälningsformulär här på sidan.


Vill du volontära under Transammansdagarna?

Vi behöver dig som vill hjälpa till med enkla grejer såsom fikafix, lokalfix, sitta i entrénfix, pyntfix, städfix, artistfix, och annat fix! Kontakta oss!

Kallelse till årsmöte

Den 15:e februari 2020 är det dags för årsmöte!

Årsmötet är ett förbunds högsta beslutande tillfälle, det är där styrelsen utses och verksamhetsplanen för kommande år antas. Alla medlemmar är välkomna att delta och göra sin röst hörd. (Här blir du medlem!)


Datum: Lördagen den 15:e februari 2020

Plats: Örebro (adress meddelas efter anmälan)

Tid: Årsmötet pågår kl 11.30-17. Transammansdagarna pågår under helgen. Se program ovan.

Årsmöteshandlingar: Presenteras här på sidan senast två veckor innan årsmötet

Motioner: Motioner (förslag på vad du som medlem tycker att Transammans ska göra) ska mailas till styrelsen på hej.transammans@gmail.com senast 25 januari 2019.

Reseersättning: För medlemmar som inte kan betala resan själv, finns det möjlighet att ansöka om reseersättning. Ange detta i anmälan. 

Sovplats: Medlemmar som behöver sovplats kan ange detta i anmälan!

Särskilda behov: Om du har särskilda behov kring kost, sovplats, tillgänglighet, allergi, etc, är det viktigt att du anger detta i anmälan, så löser vi det tillsammans. 

Anmälan: Anmälan öppnar inom kort! Vi lägger snart ut ett anmälningsformulär här på sidan.