Byggläger

Äntligen är det här! Lägret du längtat efter!

Ett byggläger för och av transpersoner och närstående.


Tillsammans bygger vi vidare på det lilla huset på hjul, som heter Enby. Vi sover i tält och lagar mat tillsammans i uteköket. Det finns tillgång till vatten, dock ingen dusch och det är enkelt utedass. Däremot kan de som vill tvätta av sig göra det i närmaste sjö!


Var? På landet utanför Nyköping. Vi delar platsen med flera av gårdens boende och deras djur. Det finns lösa hundar, katter, fåglar och hästar. Det är viktigt att vi inte stör djur och människor som inte är deltagare på lägret i onödan. Det är deras mark vi får låna.


När? 23-26 Juli


Vem? Medlemmar i Transammans kan ansöka, är du inte medlem så löser du enkelt ett medlemskap innan lägret. Lägret är för vuxna och lägsta ålder på deltagare är satt till 15 år.


Hur? Camping med eget medhavt tält.


Vad? Vi bygger på ett hus!


Erfarenhet? Du behöver ingen förkunskap. Vi lär oss tillsammans!


Mat? Vi lagar gemensam mat, all mat är vegetarisk eller vegansk.


Kostnad? Solidarisk lägeravgift 300-800 per person. Har du inte möjlighet att betala för lägret så kontaktar du oss så hittar vi en lösning.


Resa? Deltagare tar sig i möjligaste mån sig själva till platsen. Samåk gärna! Tåg går till Nyköping, sista biten sker med buss och eller bil genom upphämtning. Du som behöver kan söka reseersättning från Transammans, maila oss!


OBS OBS! Det finns ett begränsat antal platser! Se till att du anmäler via länken och fyller i alla uppgifter. Du får veta om du fått en plats efter att söktiden till lägret gått ut. Antagning sker via lottning, förtur för dem som inte deltagit tidigare. (Detsamma gäller dem som vill vara volontärer).


Anmälningsformuläret hittar du här!