Transammans Västerås

Transammans Västerås har just nu samtalsträffar för närstående, och gemensamma badhusbesök för alla medlemmar.


Transammans Västerås  har även en egen facebookgrupp och instagramkonto.


Finns du i Västerås med omnejd och själv är trans eller närstående behöver en trygg plats för att bolla dina tankar kring könsidentitet är du välkommen att höra av dig via Transammans Västerås sociala medier eller på mailen: transammans.vasteras@gmail.com

Aktuellt

Samtalsgrupper för närstående

Är du närstående till en transperson och känner att du har massa frågor och funderingar kring trans? Kanske behöver du ventilera lite med andra i samma situation? Ja men anmäl dig då till vår samtalsgrupp för närstående till transpersoner!


Vad menar vi med närstående? I begreppet närstående inkluderar vi människor som finns i vardagen även utanför transpersoners närmaste familj och vänner. Som exempelvis vården, skolan och arbetslivet. Du som går gruppen kan alltså vara farmor, kollega, morbror, syskon, lärare eller granne osv med en transperson!


Gruppen leds av erfarna samtalsgruppsledare som själva är närstående.


Hur: Du anmäler dig här!


Bada med oss på nya Lögarängsbadet

Häng med oss och bada på nya Lögarängsbadet, ca en gång i månaden! Du väljer själv om du vill byta om i kombiomklädningrummet där det finns enskilda duschrum med lås, eller i dam, eller i herr. Självklart väljer du också dina egna badkläder. Vi badar under vanliga öppettider så det är andra besökare där också, men vi går in tillsammans som en grupp. Inne i badhuset kan vi bada och simma tillsammans eller sprida ut oss precis som vi själva vill, men vi har en trygghet i att vara där flera tillsammans.

Kostnadsfritt för dig som är medlem i Transammans.

Kolla in i vår facebookgrupp och instagram för att se datum!