Transammans Västerås

Transammans Västerås har regelbundna samtalsträffar för transpersoner, samtalsträffar för närstående och träning för transpersoner.


Transammans Västerås  har även en egen facebookgrupp och instagramkonto.


Finns du i Västerås med omnejd och själv är trans eller närstående behöver en trygg plats för att bolla dina tankar kring könsidentitet är du välkommen att höra av dig via Transammans Västerås sociala medier, mailen: transammans.vasteras@gmail.com eller här via hemsidan!


Aktuellt

Nu startar vi upp nya samtalsgrupper för närstående


Är du närstående till en transperson och känner att du har massa frågor och funderingar kring trans? Kanske behöver du ventilera lite med andra i samma situation? Ja men anmäl dig då till vår samtalsgrupp för närstående till transpersoner! 


Vad menar vi med närstående? I begreppet närstående inkluderar vi människor som finns i vardagen även utanför transpersoners närmaste familj och vänner. Som exempelvis vården, skolan och arbetslivet. Du som går gruppen kan alltså vara farmor, kollega, morbror, syskon, lärare eller granne osv med en transperson! 


Gruppen leds av två erfarna samtalsgruppsledare som själva är närstående.


Start: måndag 19 mars. 5 st måndagar: 19/3, 26/3, 9/4, 23/4 och 7/5.

Var: ABFs lokaler i Västerås (Exakt adress kommer när du anmält dig).

Tid: 18.00-20.30

Kostnad: Gratis för medlemmar. Övriga betalar 150 kr vid första grupptillfället. Det går även att bli medlem på plats eller här på hemsidan.

Hur: Du anmäler dig här!