Transammans Väst

Transammans Väst startade i augusti 2017 och arbetar till en början främst med stödverksamhet och nätverkande i form av öppna fikaträffar.


Transammans Väst har även en egen instagramkonto och facebookgrupp.


Finns du i Göteborg med omnejd och själv är transperson eller närstående och behöver en trygg plats för att bolla dina tankar kring könsidentitet är du välkommen att höra av dig via Transammans Västs sociala medier, mailen: transammans.vast@gmail.com eller här via hemsidan!


Aktuellt

Välkommen till Transammans Västs fikaträffar för alla transpersoner och/eller personer som funderar över sin könsidentitet som är över 13 år.


Fikaträffarna vänder sig till alla transpersoner och är tänkta som ett tryggt rum som du ska kunna komma till precis som du är. Här finns inga rätt eller fel sätt att vara trans. Du är välkommen oavsett om du vill umgås, fika, vara kreativ, nätverka, få stöd och vägledning eller bara vara utan några sociala krav. Transammans Väst finns på plats och exempel på vad vi kan hjälpa till med är att hitta en passande binder, skriva egenremisser och hitta vårdkontakter. Vi vill även vara ett stöd för dig som inte har någon uppbackning från din familj, vänner eller andra i din omgivning. Vi har även med oss translitteratur och annan transrelaterad information.


Vi som håller i  och planerar träffarna är fem ledare som själva är transpersoner och vi är i åldrarna 14-40 år.

Kom och träffa oss så berättar vi mera om våra planer för våren!


När: Onsdagar JÄMNA veckor

Tid: 17.30- 20.00

Var: I centrala Göteborg (du får exakt adress när du anmält dig)

Hur: Anmäl dig i det här formuläret!

Kostnad: Fikat är gratis för medlemmar i Transammans. För dig som inte är medlem kostar fikat 20 kr. Du kan lätt bli medlem här, eller på plats på fikaträffen.