Transammans Ekerö

Transammans Ekerö startade i februari 2017 och har arbetat till en början främst med stödverksamhet och nätverkande för familjer med barn som har transerfarenhet. Alla är dock varmt välkomna att delta, och under våren 2017 har många medlemmar i olika åldrar tillkommit!

Gruppen bildades under Transammansdagen 2017, där flera av medlemmarna deltog. 


Transammans Ekerö har haft regelbundna fikaträffar under våren 2017 och även flera olika aktiviteter såsom Pokémonjakt och bågskytte. Lokalgruppen deltog i Stockholm Pride 2017 tillsammans med hela förbundet, och till hösten planeras samtalsgrupper starta igång. 


I september 2017 arrangerade Transammans Ekerö tillsammans med FPES det första kollot i Sverige för transbarn och närstående och ett extrainsatt kollo sker i december 2017, denna gång tillsammans med RFSL Ungdom.


Transammans Ekerö har även en egen facebookgrupp och instagramkonto.


Finns du i Ekerö med omnejd och själv är trans eller närstående och behöver en trygg plats för att bolla dina tankar kring könsidentitet är du välkommen att höra av dig via Transammans Ekerös sociala medier, mailen: transammans.ekero@gmail.com eller här via hemsidan!

Aktuellt

Transammans teknikklubb!

Är du en ung transpersoner i åldern 9-12 som vill hänga med andra transpersoner och samtidigt lära dig programmera? Du vill kanske lära dig skapa ett spel och samtidigt vara i ett tryggt sällskap och knyta nya kontakter? Då är Transammans teknikklubb perfekt för dig!


Ta med dig en egen dator, eller en iPad. Maila om du behöver låna! Hör också av dig om du har allergier!


Var: På Södermalm

Start: den 25:e mars 2018. 

Hur: Anmäl dig här! 


Program den 25:e mars.

13:00  Introduktion till Scratch. Vi bygger ett spel tillsammans!

15:00 Fika

16:00 Hej då efter att vi tillsammans bestämt tema för nästa träff.