Transammans Ekerö

Transammans Ekerö startade i februari 2017 och har arbetat till en början främst med stödverksamhet och nätverkande för familjer med barn som har transerfarenhet. Alla är dock varmt välkomna att delta, och under våren 2017 har många medlemmar i olika åldrar tillkommit!

Gruppen bildades under Transammansdagen 2017, där flera av medlemmarna deltog. 


Transammans Ekerö har haft regelbundna fikaträffar under våren 2017 och även flera olika aktiviteter såsom Pokémonjakt och bågskytte. Lokalgruppen deltog i Stockholm Pride 2017 tillsammans med hela förbundet, och till hösten planeras samtalsgrupper starta igång. 


I september 2017 arrangerade Transammans Ekerö tillsammans med FPES det första kollot i Sverige för transbarn och närstående och efter detta har vi ordnat flera kollon, då tillsammans med RFSL Ungdom.


Transammans Ekerö har även en egen facebookgrupp och instagramkonto.


Finns du i Ekerö med omnejd och själv är trans eller närstående och behöver en trygg plats för att bolla dina tankar kring könsidentitet är du välkommen att höra av dig via Transammans Ekerös sociala medier, mailen: transammans.ekero@gmail.com eller här via hemsidan!

Aktuellt

Samtalsgrupp för närstående!

Under våren 2020 kommer vi att ha en samtalsgrupp för närstående, vi i Ekerö leder gruppen men lokalen finns i Brommaplan.


Vi lär oss om trans, delar erfarenheter och bearbetar våra känslor inför förändringen. Med närstående menar vi någon som står nära en transperson. Du som är med i samtalsgruppen kan vara exempelvis syskon, partner, granne, vän, förälder, barn osv.

Fyra onsdagar varannan vecka, med start den 4/3.


Anmäl dig här!


Transammans teknikklubb!

Är du en ung transperson i åldern 9-12 som vill hänga med andra transpersoner och samtidigt lära dig programmera? Du vill kanske lära dig skapa ett spel och samtidigt vara i ett tryggt sällskap och knyta nya kontakter? Då är Transammans teknikklubb perfekt för dig!


Ta med dig en egen dator, eller en iPad. Maila om du behöver låna! Hör också av dig om du har allergier!


Var: På Södermalm

Hur: Anmäl dig här!